Balogh Zsuzsi       

Welcome to the website of Swimathon. It’s a four-week community fundraising campaign and an event on 16th June 2018 having fun together in a swimming pool in Budapest. People like me swim and ask for your support in the campaign for a worthwhile cause close to our heart. Thus, swimmers like me are the “ambassadors” of different exciting community issues. We don’t only train to swim to reach the targeted distance and time in swimming, but also raise money for these programs to come true.

ALL AMOUNTS AT THIS PAGE ARE GIVEN IN FORINTS (HUF), THE HUNGARIAN CURRENCY. 1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF

Balogh Zsuzsi vagyok a Szabihíd Projekt egyik önkéntese, szervezője, program koordinátora. Ferencvárosi lakosként nagy öröm olyan projektekről hallani és még inkább részt is venni benne, mint a Swimathon. Az elmúlt évek alatt a Szabihíd nem csak a mi, de sok más budapesti ember szívügye is lett. Mi ezt nem egy híd lezárásnak tekintjük, hanem egy olyan köztér megnyitásának, amely mindennemű kereskedelemtől és reklámtól mentes, ahol szabadon élvezhetik az emberek egymás társaságát, a szervezett és a spontán kialakult programok sokaságát. Mindezt egy csodálatos környezetben a Duna felett a város egyik legszebb hídján. Szeretném, ha a Szabihíd folyamatosan fejlődni tudna, ezért dolgozunk és ezért is úszom a VALYO nevében a Szabihíd Projekért. Mert kell 2 nap Szabi! 668 métert fogok úszni, a Szabadság híd hosszát kétszer, és 133.000 forintot szeretnék gyűjteni. Remélem, nem csak az apukám fog támogatni :)    

Amount Targeted:

133000 HUF

Amount Raised:

103000 HUF

Days Left:

529

MY DONORS

 • Schanz Judit 3000 HUF
 • Szász Attila 54000 HUF
 • Ferenczy Péter 20000 HUF
 • Király Zsuzsanna 1000 HUF
  Csoki és Hipó küldik
 • Zala Miklós 10000 HUF
 • Valcz Péter
 • Gärtner Dávid
  ...Tombold ki, te özönvíz, Tombold ki magadat...
(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)