Louisiana Double - Apáti Ádám és Pintér Zsolt       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon, egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

P.ZS.: Közel egy évtizede annak, hogy egy csapatnyi iskolással elindítottunk egy „bluegrass-gospel” kórust, most pedig az ott felnőtt kamaszokkal közösen rendezhetünk egy fesztivált a bluegrass jegyében… Miközben az autizmussal élőket is segíthetjük, akiknek a „Blue” ugyanúgy többet jelent egy egyszerű színnél, ahogyan nekem, nekünk, bluegrass-rajongóknak is… Hihetetlen!

A.Á.: Támogatni egy jó ügyet, szervezni egy fesztivált, ami a bluegrass zenéről szól, együtt muzsikálni a barátainkkal, együtt úszni a barátainkkal, sőt, együtt kampányolni a barátainkkal… Kell ennél több? Igen, kell. A Te segítséged. Köszönjük, ha segítesz, és köszönjük, ha velünk, értünk szurkolsz. Októberben pedig várunk a Bluegrass for Blue napon Téged is!

Vállalt táv: 500m Idő: 30 perc. Összeg: 100.000 Ft

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

22000 Ft

Hátralévő napok száma:

1629

TÁMOGATÓIM

 • Máté Török
  Minden karcsapással közelebb a célhoz...
 • 5000 Ft
  Hajrá!
 • Vagabond Korzó közönsége 10000 Ft
  Egy kis buzdítás a Vagabond korzó közönségétől. :) Hajrá Bluegrass for Blue!

 • Balogh Eszter 1000 Ft
  Az első ezres, biztatásul. Már csak 99 kell. Na ki lesz a következő? :-)