Mészáros András       

Welcome to the website of Swimathon. It’s a four-week community fundraising campaign and an event on 16th June 2018 having fun together in a swimming pool in Budapest. People like me swim and ask for your support in the campaign for a worthwhile cause close to our heart. Thus, swimmers like me are the “ambassadors” of different exciting community issues. We don’t only train to swim to reach the targeted distance and time in swimming, but also raise money for these programs to come true.

ALL AMOUNTS AT THIS PAGE ARE GIVEN IN FORINTS (HUF), THE HUNGARIAN CURRENCY. 1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF

Mészáros András vagyok. Színészként a különféle szerepek kapcsán rengetegféle személyiséggel, karakterrel találkozom, és nap mint nap rácsodálkozom, mennyire sokfélék is vagyunk mi, emberek. Bizony nem egy kaptafára alkot bennünket az élet, és az autizmus is egy – és nagyon sokszínű – változata az emberi fejlődésnek. A barátaim között is van autista gyereket nevelő szülő, így tudom, micsoda kihívást jelent a mindennapokban egy autista családtag gondozása. Örülök, ha az úszásommal és az adománygyűjtéssel én is segíthetek nekik a magam módján.

Vállalt táv: 500m, idő: 10 perc. 100.000 Ft

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

71000 HUF

Days Left:

864

MY DONORS


  • Hajra a jo ugyert! Megy az igert tamogatas.
  • Pataki Ágnes 5000 HUF
    Hajrá Andris!
  • Németh Szabina 5000 HUF


(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)