Wagi       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon, egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

Sziasztok! Wagi vagyok a Loco-Motive Tattoo képviselője. Előző évben már felmerült az úszás lehetősége, de sajnos a helyzet nem így alakult. Az idei évben örömmel vállaltam a megtisztelő feladatot, hogy közösségünk ily módon képviselhessem a Swimathonon. Régi sportolói emlékeimet előásva igyekszem a legtöbbet kihozni magamból annak érdekében, hogy értékes részvevője legyek ennek a nemes eseménynek.

Remélem, minél többeket ösztönzök ezen megmozdulásommal a rendezvény céljának támogatására vagy arra, hogy a jövőben mások is részt vegyenek az úszáson.
Szándékomban áll legalább 1000 métert leúszni, megközelítőleg 30-40 percen belül (régen úsztam már, nem tudom, mi a reális) és összegyűjteni minimum 150000 forint támogatást.

Ennyit szeretne gyűjteni:

150000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

25000 Ft

Hátralévő napok száma:

1375

TÁMOGATÓIM

  • Szabo Adam 10000 Ft
    Yo!
  • Acsai Katalin
    Hajrá!
  • Peter Kocsardi 10000 Ft
    Hajrá Wagi ! !!!!