Wagi       

Welcome to the website of Swimathon. It’s a four-week community fundraising campaign and an event on 16th June 2018 having fun together in a swimming pool in Budapest. People like me swim and ask for your support in the campaign for a worthwhile cause close to our heart. Thus, swimmers like me are the “ambassadors” of different exciting community issues. We don’t only train to swim to reach the targeted distance and time in swimming, but also raise money for these programs to come true.

ALL AMOUNTS AT THIS PAGE ARE GIVEN IN FORINTS (HUF), THE HUNGARIAN CURRENCY. 1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF

Sziasztok! Wagi vagyok a Loco-Motive Tattoo képviselője. Előző évben már felmerült az úszás lehetősége, de sajnos a helyzet nem így alakult. Az idei évben örömmel vállaltam a megtisztelő feladatot, hogy közösségünk ily módon képviselhessem a Swimathonon. Régi sportolói emlékeimet előásva igyekszem a legtöbbet kihozni magamból annak érdekében, hogy értékes részvevője legyek ennek a nemes eseménynek.

Remélem, minél többeket ösztönzök ezen megmozdulásommal a rendezvény céljának támogatására vagy arra, hogy a jövőben mások is részt vegyenek az úszáson.
Szándékomban áll legalább 1000 métert leúszni, megközelítőleg 30-40 percen belül (régen úsztam már, nem tudom, mi a reális) és összegyűjteni minimum 150000 forint támogatást.

Amount Targeted:

150000 HUF

Amount Raised:

25000 HUF

Days Left:

529

MY DONORS

  • Szabo Adam 10000 HUF
    Yo!
  • Acsai Katalin
    Hajrá!
  • Peter Kocsardi 10000 HUF
    Hajrá Wagi ! !!!!
(1EUR is approx. 310HUF, 1USD is approx. 267HUF)